Giriş Kayıt
Nick Ullett

Nick Ullett (77)


Oyuncu

Nicholas Metson Ullett, 05 Mart 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas Metson Ullett
Doğum Tarihi: 05 Mart 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nick Ullet | Nic Ullett
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 70 Komedi Oyuncu 5.8 672
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 524
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,814

Kanca
1991 50 Macera Oyuncu 6.7 209,559
1990 Komedi Oyuncu 6.0 5,886
1986 45 Komedi Oyuncu 6.2 14,272
1984 Komedi Oyuncu 7.7 8,863
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,664
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019