Giriş Kayıt
Ghislain Uhry

Ghislain Uhry


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Senarist

Ghislain Uhry, kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.2 109
1981 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 526
1975 Fantastik Sanat Yönetmeni
Senarist
6.3 4,243
1974 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 5,539

Kalp Mırıltısı
1971 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 7,655

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Yapım Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.6 4,865

Hırsız
1967 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Editorial Department
7.1 1,313
1965 Macera Kostüm Tasarımcısı
Çeşitli
6.4 2,941
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018