Giriş Kayıt
Junichi Uematsu

Junichi Uematsu


Editör, Animasyon, Editör

Junichi Uematsu, editör, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Editör 7.7 153
2014 Animasyon Editör 7.3 2,051
2014 Animasyon Editör 7.4 1,442
2013 Animasyon Editör 7.2 3,215
2013 Animasyon Editör 7.0 51
2012 Aksiyon Editör 6.9 268
2012 Animasyon Editör 6.1 763
2012 Animasyon Editör 6.7 20
2012 Animasyon Editör 8.3 3,552
2012 Animasyon Editör 6.7 75
2011 Animasyon Editör 7.3 5,562
2011 Animasyon Editör 6.4 825
2011 Animasyon Editör 5.5 234
2011 Animasyon Editör 7.1 15
2010 Animasyon Editör 6.6 21
2010 Animasyon Editör 5.2 168
2010 Animasyon Editör 6.6 35
2010 Animasyon Editör 6.2 155
2010 Animasyon Editör 8.2 133
2010 Animasyon Editör 6.6 4,656
2010 Animasyon Editör 7.6 1,259
2009 Animasyon Editör 6.4 20
2009 Animasyon Editör 7.0 1,257
2009 Animasyon Editör 6.4 350
2008 Animasyon Editör 6.8 5,019
2008 Animasyon Editör 7.4 102
2008 Animasyon Editör 7.4 345
2007 Animasyon Editör
Editorial Department
8.4 2,130
2006 Animasyon Editör 7.3 3,385
2006 Animasyon Editör 8.0 5,758

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 Animasyon Editör 7.6 33,375
2003 Aksiyon Animasyon 8.1 893,269
2002 Animasyon Editör 8.5 15,865
1998 Dram Editör 8.5 3,294
1997 Animasyon Editör 5.6 229
1997 Animasyon Editör 7.5 174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019