Giriş Kayıt
Albert Uderzo

Albert Uderzo (92)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Albert Uderzo, 25 Nisan 1927 Fismes, Fransa doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra (2002), Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı (1999), Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda (2008), Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1927
Doğum Yeri: Fismes, Fransa
Diğer Bir İsmi: A. Uderzo
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı
2018 91 Animasyon Senarist 6.8 3,427

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 87 Animasyon Senarist 6.9 9,798

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 85 Macera Senarist 5.3 11,970

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 81 Macera Senarist 5.2 25,065

Astérix Vikinglere Karşı
2006 79 Animasyon Senarist
6.0 9,879

Gökyüzü Savaşçıları
2005 78 Macera Senarist 5.8 4,109

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 75 Macera Senarist 6.6 44,773

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 72 Macera Senarist 5.9 36,320

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 67 Animasyon Senarist 5.9 6,183
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 55
1989 62 Animasyon Senarist 6.4 6,566
1986 59 Animasyon Senarist 7.1 9,518
1985 58 Animasyon Senarist 6.8 7,767

Cimri
1980 53 Komedi Sanat Bölümü 6.7 3,566

Asteriks: 12 Görev
1976 49 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.7 13,322

Bücür ve Kleopatra - Asterix
1968 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.2 10,388
1967 40 Aksiyon Senarist 6.6 8,538
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019