Giriş Kayıt
Shungiku Uchida

Shungiku Uchida (59)


Oyuncu, Senarist

Shungiku Uchida, 07 Ağustos 1959 Nagasaki, Japonya doğumlu oyuncu, senarist.

Bijitâ Q (2001), Geceyarısı Dedektifi 2 (2008), (2012) Roma Hamamı (2012), (2001) Stacy (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Nagasaki, Japonya
Diğer Bir İsmi: Harugiku Uchida
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Dram Oyuncu 3.6 14
2014 55 Komedi Oyuncu 4.5 286
2013 54 Dram Oyuncu 7.3 17
2012 53 Komedi Oyuncu 6.0 207

Roma Hamamı
2012 53 Komedi Oyuncu 6.4 1,829
2012 53 Korku Oyuncu 3.9 653
2009 50 Korku Senarist
Oyuncu
4.9 55
2009 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 171

Vampir Kız Frankenstein Kıza Karşı
2009 50 Aksiyon Senarist 5.7 3,343

Geceyarısı Dedektifi 2
2008 49 Dram Oyuncu 6.2 573
2006 47 Korku Oyuncu 5.6 183
2005 46 Dram Oyuncu 6.6 71
2004 45 Romantik Oyuncu 6.9 487
2003 44 Dram Oyuncu 6.7 399
2003 Oyuncu    
2001 42 Komedi Oyuncu 5.1 1,496
2001 42 Komedi Oyuncu 6.8 13,742
2000 41 Komedi Oyuncu 6.9 348
1999 40 Dram Oyuncu 6.9 1,967
1996 37 Dram Senarist 6.2 49
1996 37 Dram Oyuncu 7.0 61
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019