Giriş Kayıt
Pablo Tébar

Pablo Tébar


Senarist

Pablo Tébar, senarist.

Diğer Bir İsmi: Pablo Tebar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Senarist 6.7 1,110
2017 Suç Senarist 6.4 44
2015 Dram Senarist 7.2 917
2015 Senarist 7.5 418
2015 Senarist 6.4 164
2014 Gerilim Senarist 7.6 1,093
2010 Aksiyon Senarist 7.2 349
2003 Senarist 7.4 2,959
2002 Komedi Senarist 4.1 85
1999 Senarist 6.0 267
1998 Aksiyon Senarist 5.7 248
1997 Komedi Senarist 5.6 45
1995 Senarist 5.2 481
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019