Giriş Kayıt
Bob Tzudiker

Bob Tzudiker


Senarist, Oyuncu

Bob Tzudiker, senarist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Robert Tzudiker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tarzan 2
2005 Animasyon Senarist 5.6 8,233

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Senarist 4.8 5,273

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Senarist 4.9 31,896
1999 Animasyon Senarist 7.3 182,340
1997 Animasyon Senarist 7.1 102,977

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Senarist 6.9 127,854

Aslan Kral
1994 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.5 836,969
1992 Dram Senarist 7.0 17,366

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Oyuncu 7.5 278,241
1988 Komedi Oyuncu 4.9 284
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,961

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,037

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Oyuncu 6.9 24,002

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,953
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,411
1979 Komedi Oyuncu 5.7 1,175
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019