Giriş Kayıt
Zach Tyler

Zach Tyler (25)


Oyuncu

Zachary Tyler Eisen, 23 Eylül 1993 doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Zachary Tyler Eisen
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1993
Diğer Bir İsmi: Zach Tyler Eisen | Zachary Tyler | Zachery Tyler
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 805

Bitirim Karınca
2006 13 Animasyon Oyuncu 5.8 34,347

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 186,496
2003 10 Komedi Oyuncu 2.8 4,867
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 1,510
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019