Giriş Kayıt
Mark Twain

Mark Twain (74)


Senarist, Oyuncu

Samuel Langhorne Clemens, 30 Kasım 1835 Florida, Missouri, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Tom ve Huck (1995), Huck Finn'in Maceraları (1993), Band of Robbers (2015), Sahte milyoner (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Mark Twain, 21 Nisan 1910 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Samuel Langhorne Clemens
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1835
Ölüm Tarihi: 21 Nisan 1910
Doğum Yeri: Florida, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Samuel Clemens
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Senarist 6.0 3,319

Tom Sawyer ve Huckleberry Finn
2014 Aksiyon Senarist 5.4 663

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram 7.3 77,447
2013 Aile Senarist 5.8 237
2012 Macera Senarist 6.5 70
2011 Macera Senarist 6.2 666

Okuyucu
2008 Dram 7.6 212,455

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 Animasyon Senarist 6.8 3,795
2000 Belgesel Oyuncu 8.1 842

Tom ve Huck
1995 Macera Senarist 5.6 8,678
1995 Macera Senarist 4.7 236
1994 Macera Senarist 5.6 147

Huck Finn'in Maceraları
1993 Macera Senarist 6.2 7,011

Huckleberry Finn'in Maceraları
1984 Animasyon Senarist 7.0 21
1982 Macera Senarist 7.6 298
1981 Biyografi Senarist 7.7 171
1980 Animasyon Senarist 8.0 479

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Senarist 8.2 377
1979 Komedi Senarist 5.2 803
1974 Macera Senarist 7.0 171
1973 Macera Senarist 6.5 1,759
1971 Biyografi Senarist 7.7 475
1969 Macera Senarist 5.8 26
1967 Komedi Senarist 8.5 160
1963 Aile Senarist 4.3 31

Huckleberry Finn'in Maceraları
1960 Macera Senarist 6.3 1,188

Sahte milyoner
1954 Komedi Senarist 6.9 2,737
1954 Aksiyon Senarist 8.6 1,365
1953 Komedi Senarist 8.3 102
1952 Dram Senarist 6.6 29
1949 Komedi Senarist 6.7 1,947

Huckleberry Finn'in Maceraları
1939 Macera Senarist 7.0 970

Tom Sawyer'ın Maceraları
1938 Aile Senarist 7.3 1,459
1937 Macera Senarist 7.3 2,097
1918 Komedi Senarist 6.7 10
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,872) Supernatural (4,646) The Big Bang Theory (3,531) The Flash (2,629) Shameless (2,429) Better Call Saul (2,061) A Discovery of Witches (2,046) Titans (1,740) La Casa de Papel (1,261) Manifest (1,146)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018