Giriş Kayıt
Özen Tutucu

Özen Tutucu


Oyuncu

Özen Tutucu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Oyuncu 7.2 23
1973 Komedi Oyuncu 6.8 50
1972 Romantik Oyuncu 6.8 115
1972 Oyuncu 5.7 14
1971 Aile Oyuncu 5.8 659
1970 Romantik Oyuncu 5.4 58
1970 Dram Oyuncu 6.8 12
1959 Dram Oyuncu    
1958 Macera Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram, Komedi, Müzikal Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018