Giriş Kayıt
Nicholas Turturro

Nicholas Turturro (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Nicholas Turturro, 29 Ocak 1962 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Hellraiser: Cehennem (2000), Shooting Heroin (2020), Witness to the Mob (1998), The Search for One-eye Jimmy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1962
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Nick Turturro
Burcu: Kova
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 59 Komedi Oyuncu 3.5 1,337
2021 59 Aksiyon Oyuncu 7.3 896
2021 59 Gerilim Oyuncu 3.9 64
2020 58 Gerilim Oyuncu 3.5 429
2020 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,244
2020 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.9 4,096

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 56 Biyografi Oyuncu 7.5 264,655
2018 56 Aksiyon Oyuncu 2.5 295
2018 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 293
2017 55 Biyografi Oyuncu 6.8 148
2017 55 Suç Oyuncu 4.8 900
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 26,370
2015 53 Dram Oyuncu 3.9 1,272

Sakar Koruma 2
2015 53 Aksiyon Oyuncu 4.4 38,184

Ağır Sıklet
2012 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,164
2012 50 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,173
2012 50 Dram Oyuncu 6.4 1,942
2011 49 Komedi Oyuncu 6.4 91

Hayvan Bakıcısı
2011 49 Komedi Oyuncu 5.2 62,054

Bir Yıldız Doğuyor
2011 49 Komedi Oyuncu 3.3 12,209
2010 Suç Oyuncu 7.7 40,930

Hırsızlar
2010 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 63,281

Ölümcül Vuruş
2010 48 Aksiyon Oyuncu 3.4 856
2009 47 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.4 138
2009 47 Suç Oyuncu 3.2 266
2008 46 Biyografi Oyuncu 5.5 808
2008 46 Macera Oyuncu 7.4 23
2008 46 Komedi Oyuncu 4.5 11,053
2008 Komedi Oyuncu 6.8 54

Damadı Öpebilirsin
2007 45 Komedi Oyuncu 5.9 148,479

Dünya Ticaret Merkezi
2006 44 Dram Oyuncu 6.0 84,436

En Uzun Mesafe
2005 43 Komedi Oyuncu 6.4 180,827
2004 42 Korku Oyuncu 4.4 2,100
2004 42 Suç Oyuncu 5.3 1,921
2003 41 Gerilim Oyuncu 5.5 421
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 2,927
2002 40 Dram Oyuncu 5.9 749
2001 39 Komedi Oyuncu    
2001 39 Komedi Oyuncu 4.1 405

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 39 Animasyon Oyuncu 6.5 10,875

Hellraiser: Cehennem
2000 38 Suç Oyuncu 5.4 17,568
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,321
1998 Suç Oyuncu 6.7 1,568

Bagajdaki Melek
1997 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,573
1997 35 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,992
1995 33 Suç Oyuncu 5.9 197
1994 32 Komedi Oyuncu 6.0 1,750
1993 Spor Oyuncu 7.7 9,190
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,268
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,337
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,861
1992 30 Biyografi Oyuncu 7.7 95,536
1992 30 Dram Oyuncu 6.2 976

Orman Ateşi
1991 29 Dram Oyuncu 6.6 18,727

İki Kadın Arasında
1990 28 Dram Oyuncu 6.6 12,794

Kirli ve Güçlü
1990 28 Dram Oyuncu 5.5 885

Doğruyu Seç
1989 27 Dram Oyuncu 7.9 103,062
1965 Dram Oyuncu 5.1 6,943
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022