Giriş Kayıt
Brad Turner

Brad Turner


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Brad Turner, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu.

24 (2001), Shannara Günlükleri (2016), Gizli Çember (2011), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 7.3 3,956
2017 Suç Yönetmen 7.1 1,398

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.3 50,101
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 10,994
2015 Dram Yapımcı 7.5 48,737
2015 Aksiyon Yönetmen 8.7 329,868
2015 Dram Yönetmen 7.3 9,936
2014 Dram Yönetmen 7.1 14,555
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 12,275
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı
Yönetmen
6.8 27,295
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.6 6,714

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 43,243
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 46,423
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 61,526

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen 8.0 22,112
2008 Aksiyon Yapımcı 7.5 25,645
2007 Suç Yönetmen 6.5 1,326
2006 Komedi Yönetmen 8.4 77,476
2005 Komedi Yönetmen 7.9 130,004

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen 8.4 431,596

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 4.2 8,221

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yönetmen 8.1 57,063
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.0 4,074

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,717
2003 Suç Yönetmen 8.5 1,187
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 4,806
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 163,232
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,566
2001 Suç Yönetmen 5.5 141
2000 Aksiyon Yönetmen 6.7 11,144
1999 Korku Yönetmen 7.1 1,452

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.3 309

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yönetmen 8.4 77,715
1997 Western Yönetmen 7.5 245
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 8,423
1996 Suç Yönetmen 7.7 2,165
1995 Dram Yönetmen 7.8 10,423
1994 Macera Yönetmen 8.5 208
1993 Aksiyon Yönetmen 7.4 146
1989 Macera Yönetmen 7.4 179
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 2,333

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,893
1987 Aksiyon Yönetmen 5.5 756
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 121
1979 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 912
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019