Giriş Kayıt
Ridha Turki

Ridha Turki


Yapımcı

Ridha Turki, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ridna Turki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 6.2 94

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi Yapımcı 7.2 11,661
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,515

İngiliz Hasta
1996 Dram Çeşitli 7.4 159,779

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Çeşitli 8.5 769,166

Brian'ın Hayatı
1979 Komedi Çeşitli 8.1 317,189
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018