Giriş Kayıt
Ridha Turki

Ridha Turki


Yapımcı

Ridha Turki, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ridna Turki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 5.9 103

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi Yapımcı 7.1 12,571
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,580

İngiliz Hasta
1996 Dram Çeşitli 7.4 161,082

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Çeşitli 8.5 777,014

Brian'ın Hayatı
1979 Komedi Çeşitli 8.1 320,936
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018