Giriş Kayıt
Josh Turi

Josh Turi


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Josh Turi, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Daredevil (2015), Orange Is the New Black (2013), Jessica Jones (2015), The Sinner (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua M. Turi | Joshua Turi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Makyaj 5.7 1,682
2018 Korku Makyaj 3.1 185
2017 Aksiyon Makyaj 8.6 147,241
2017 Aksiyon Makyaj 7.4 12,204

Koruyucular
2017 Aksiyon Makyaj 7.4 75,262
2017 Dram Makyaj 8.0 56,343
2017 Suç Makyaj 5.0 611
2017 Aksiyon Makyaj 6.6 100,197
2016 Dram Makyaj 6.5 2,727
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 103,981
2016 Korku Makyaj 5.8 35,265

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Makyaj 6.0 76,989
2016 Komedi Makyaj 8.5 12,944

Dedektif Galban
2016 Suç Makyaj 4.3 11,878
2015 Komedi Makyaj 6.4 58,313
2015 Aksiyon Makyaj 8.0 172,401
2015 Suç Makyaj 7.8 56,099
2015 Suç Makyaj 8.2 22,982

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Makyaj 6.3 165,146
2015 Kısa Metraj Makyaj 8.0 51,870
2015 Aksiyon Makyaj 8.7 327,755
2014 Komedi Makyaj 4.1 1,204

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Makyaj 6.6 387,134
2014 Komedi Makyaj 8.2 20,393
2014 Komedi Makyaj 8.3 23,016
2013 Komedi Makyaj
Özel Efekt
8.1 253,976

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 308,716

Çernobil'in Sırları
2012 Korku Makyaj 5.0 59,790
2012 Korku Makyaj 3.9 855
2011 Suç Makyaj 6.8 14,686
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.5 13
2011 Korku Makyaj 3.9 1,527
2011 Kısa Metraj Makyaj 4.7 3,633

Satılık Ruh
2010 Korku Makyaj 4.8 18,344
2010 Dram Makyaj 3.5 1,983

Staten Adası
2009 Komedi Makyaj 5.9 4,854

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Makyaj 7.1 199,035
2008 Komedi Özel Efekt 3.5 146
2008 Suç Oyuncu
Özel Efekt
3.8 862
2008 Suç Makyaj 7.5 6,506

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 632,617
2007 Dram Makyaj 5.8 482

Seni İstiyorum
2007 Dram Makyaj 7.4 101,406

İçindeki Yabancı
2007 Suç Makyaj 6.8 55,429
2007 Dram Makyaj 7.3 185
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.2 862

Parti Canavarı
2003 Biyografi Makyaj 6.3 14,151

Sadakatsiz
2002 Dram Makyaj 6.7 73,451
2002 Gerilim Makyaj 5.9 101
2001 Korku Makyaj 5.0 3,589
2000 Aksiyon Özel Efekt
Çeşitli
6.3 4,792
1999 Aksiyon Makyaj 7.9 8,386
1998 Korku Makyaj 4.4 245
1994 Dram Özel Efekt 6.0 2,756
1993 Suç Makyaj 5.5 499
1992 Komedi Makyaj 7.3 3,241
1991 Komedi Makyaj 4.2 1,768

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Özel Efekt 5.7 4,425
1990 Komedi Oyuncu
Özel Efekt
Makyaj
5.9 2,542
1990 Korku Makyaj 7.5 1,293
1975 Komedi Makyaj 8.1 39,122
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019