Giriş Kayıt
Yavuz Turgul

Yavuz Turgul (72)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yavuz Turgul, 05 Nisan 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Kabadayı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
Web Sitesi:
9.2 (45 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 2,426
2010 64 Suç Yönetmen
Senarist
7.5 25,528
2007 61 Aksiyon Senarist 7.9 16,080
2005 59 Dram Yönetmen
Senarist
7.8 8,489
1998 Komedi Senarist 8.7 4,228
1996 50 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.3 52,267
1993 47 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 1,851
1990 44 Komedi Yönetmen
Senarist
7.9 2,181
1987 41 Dram Senarist
Yönetmen
8.6 7,884
1985 39 Komedi Senarist 8.8 11,493
1984 38 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 478
1983 37 Senarist 5.1 64
1983 37 Komedi Senarist 8.1 4,580
1982 36 Komedi Senarist 8.2 7,572
1981 35 Komedi Senarist 6.5 4,234
1981 35 Macera Senarist 8.2 6,954
1980 34 Komedi Senarist 7.7 5,258
1979 33 Komedi Senarist 7.1 1,756
1978 32 Aile Senarist 7.7 2,571
1976 30 Komedi Senarist 9.1 18,206
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,334) Supernatural (3,912) The Big Bang Theory (2,405) The Flash (2,308) Shameless (1,895) Better Call Saul (1,828) Arrow (1,756) Titans (1,143) A Discovery of Witches (1,121) Manifest (1,059)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018