Giriş Kayıt
Nariman Turebayev

Nariman Turebayev


Senarist, Yönetmen, Editör

Nariman Turebayev, Kazakhstan doğumlu senarist, yönetmen, editör.

Doğum Yeri: Kazakhstan
Diğer Bir İsmi: N. Turebaew
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 22
2013 Dram Senarist    
2006 Dram Editör 6.9 23
2003 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 67
1999 Senarist 6.6 22
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019