Giriş Kayıt
Neil Tuohy

Neil Tuohy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Neil Tuohy, yönetmen asistanı, yapımcı.

Ned Devine'i Diriltmek (1998), Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi (2005), Ihtiras tomurcuklari (1998), Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.2 144
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 249
2012 Macera Yönetmen Asistanı 4.5 2,007
2008 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 1,426

Dehşet Odası
2007 Suç Yönetmen Asistanı 4.7 21,851
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.1 847

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 8,570

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 642

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 5,389
2004 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 3,519

Toz
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 1,999

Ned Devine'i Diriltmek
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 23,588

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 3,924
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 7,894
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 12,769
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019