Giriş Kayıt
Oguz Tunç

Oguz Tunç (62)


Oyuncu

Oguz Tunç, 17 Şubat 1957 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Hayallerim, Aşkım Ve Sen (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1957
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Kova
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Romantik Oyuncu 6.9 21
1995 38 Oyuncu 4.3 57
1993 36 Oyuncu 5.5 13
1990 33 Dram Oyuncu 6.6 23
1987 30 Dram Oyuncu 7.2 305
1986 29 Dram Oyuncu 4.9 11
1985 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019