Giriş Kayıt
Ann Tucker

Ann Tucker


Animasyon, Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

Ann Tucker, animasyon, görsel efekt, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 89,036

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 91,068

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 157,956
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 31,907
1999 Animasyon Çeşitli 7.3 178,796
1998 Animasyon Çeşitli 7.6 218,089

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.3 179,126

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 125,392
1995 Animasyon Animasyon 6.7 149,490

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 819,459

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Çeşitli 8.0 266,008

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 314,519

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 383,764
1990 Animasyon Animasyon 6.9 33,380

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 209,289
1988 Animasyon Görsel Efekt 6.9 3,044
1985 Aile Animasyon 7.4 2,068

Şirinler
1981 Animasyon Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
7.2 13,331

Jetgiller
1962 Animasyon Görsel Efekt 7.0 16,067
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019