Giriş Kayıt
Anand Tucker

Anand Tucker (60)


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Anand Tucker, 24 Haziran 1963 Bangkok, Tayland doğumlu yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı.

Aşka Yolculuk (2010), Aşkı Ararken (2005), Paylaşılamayan Tutkular (1998), Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1963
Doğum Yeri: Bangkok, Tayland
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yapımcı 6.9 333
2018 Spor Yapımcı 7.3 2,380
2015 Dram Yönetmen 7.3 4,516

Geçmişin İzleri
2013 50 Biyografi Yapımcı 7.1 42,482
2013 50 Dram Yönetmen 6.9 61

Yanan Adam
2011 48 Dram 6.4 4,028

Aşka Yolculuk
2010 47 Komedi Yönetmen 6.4 109,917

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Yönetmen 7.1 8,278

Kundakçı
2008 45 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.8 9,039

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 44 Biyografi Yönetmen 6.8 4,665

Aşkı Ararken
2005 42 Dram Yönetmen 6.3 24,631

Hayatımın Şarkısı
2004 41 Biyografi 6.7 15,485

İnci Küpeli Kız
2003 40 Biyografi Yapımcı 6.9 82,305

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 38 Komedi 6.8 261,593

Paylaşılamayan Tutkular
1998 35 Biyografi Yönetmen 7.3 10,707
- Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024