Giriş Kayıt
Yuji Tsuzuki

Yuji Tsuzuki (56)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Yuji Tsuzuki, 09 Aralık 1962 doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Shigatsu monogatari (1998), Taiyô no uta (2006), Bakuman. (2015), Party 7 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1962
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 53 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 1,153
2013 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 306
2012 50 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 364

Kaçakçı
2011 49 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 452
2008 46 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 117

Closed Diary
2007 45 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 333
2006 44 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.5 202
2006 44 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 79
2006 44 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,340
2004 42 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 126
2004 42 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 487

The Taste Of Tea
2004 42 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 5,216
2002 40 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 493
2002 40 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 35
2000 38 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 562
2000 38 Romantik Sanat Yönetmeni 7.0 211
1998 36 Romantik Sanat Yönetmeni 7.2 2,308
1994 32 Sanat Bölümü 7.2 71
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019