Giriş Kayıt
Yoshihiro Tsuji

Yoshihiro Tsuji


Animasyon

Yoshihiro Tsuji, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 Animasyon Animasyon 8.1 48,109

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Animasyon 6.4 5,540

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon 5.7 18,528

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 Animasyon Animasyon 6.1 6,008
2003 Animasyon Animasyon 5.8 6,411

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Animasyon 5.0 9,027

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Animasyon 4.7 5,155
1999 Animasyon Animasyon 7.2 5,375
1997 Animasyon Animasyon 7.1 4,424
1994 Animasyon Animasyon 7.3 7,128
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,780
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019