Giriş Kayıt
Stanislav Tríska

Stanislav Tríska (36)


Oyuncu

Stanislav Tríska, 29 Ocak 1933 Plzen, Çekoslavakya doğumlu oyuncu.

Slunce, seno a pár facek (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1933
Doğum Yeri: Plzen, Çekoslavakya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Oyuncu 6.9 151

Altın Gül Mağarası
1992 Fantastik Oyuncu 7.1 800
1992 Dram Oyuncu 7.3 233
1990 Suç Oyuncu 4.9 13
1984 Komedi Oyuncu 7.1 842
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018