Giriş Kayıt
Stanislav Tríska

Stanislav Tríska (36)


Oyuncu

Stanislav Tríska, 29 Ocak 1933 Plzen, Çekoslavakya doğumlu oyuncu.

Slunce, seno a pár facek (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1933
Doğum Yeri: Plzen, Çekoslavakya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Oyuncu 6.9 163

Altın Gül Mağarası
1992 Fantastik Oyuncu 7.2 1,089
1992 Dram Oyuncu 7.3 267
1990 Suç Oyuncu 5.0 16
1984 Komedi Oyuncu 7.0 1,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018