Giriş Kayıt
Garrison True

Garrison True (84)


Oyuncu, Casting, Oyuncu Yönetmeni

Garrison True, 14 Mart 1935 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, casting, oyuncu yönetmeni.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1935
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Problem Çocuk
1990 55 Komedi Casting 5.3 26,030
1988 53 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,710
1982 47 Komedi Çeşitli 6.5 36,563
1980 45 Suç Casting 7.1 14,463
1979 Aksiyon Casting 8.5 2,606

Gerçek Yaratık
1979 44 Korku Çeşitli 4.2 1,080
1977 42 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.4 1,892
1973 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 505

Feza Yarışı
1967 32 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 1,655
1965 Dram Oyuncu 7.6 768
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,970
1956 21 Dram Oyuncu 5.2 448
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019