Giriş Kayıt
Ari Trofeo

Ari Trofeo


Sesler, Kameraman

Ari Trofeo, sesler, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Arri Trofeo | Art Trofeo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sesler 6.7 266,303
2009 Komedi Kameraman
Sesler
5.3 15
2008 Dram Sesler 5.9 45
2006 Romantik Sesler 6.5 119
2004 Dram Çeşitli 6.6 450
2004 Romantik Sesler 6.7 160
2000 Biyografi Sesler 6.9 128
1991 Aksiyon Kameraman 6.0 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019