Giriş Kayıt
James Tripp-Haith

James Tripp-Haith


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

James Tripp-Haith, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 5.3 660
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.6 138
2015 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1996 Komedi Yapımcı 5.6 2,604
1995 Komedi Yapımcı 7.2 1,144
1995 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 87,076
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018