Giriş Kayıt
Jodi Tripi

Jodi Tripi


Sanat Bölümü

Jodi Tripi, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Çeşitli 5.6 89,642

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Çeşitli 5.7 74,879

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 78,392
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 10,016

Suikastçı
2017 Aksiyon Çeşitli 6.2 57,834

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 119,133
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 561,337

Kara Gün
2016 Suç Çeşitli 7.4 76,247
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 167,213

Geliş
2016 Dram Çeşitli 7.9 516,026

13. Madde
2016 Belgesel Çeşitli 8.2 19,566

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Çeşitli 7.1 133,374

Vurguncular
2016 Komedi Çeşitli 7.1 154,123

Para Tuzağı
2016 Suç Çeşitli 6.5 86,638
2016 Komedi Çeşitli 4.7 59,939

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 95,367

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 103,754

Büyük Açık
2015 Biyografi Çeşitli 7.8 309,478
2015 Komedi Çeşitli 6.2 55,432

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Çeşitli 4.6 22,373
2015 Aksiyon Çeşitli 6.3 40,509
2015 Komedi Çeşitli 6.1 19,039
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 76,798

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 311,949

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 71,519

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Çeşitli 8.1 66,744

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Çeşitli 7.0 125,987

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 546,595
2014 Aksiyon Çeşitli 6.4 351,447

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 114,957
2014 Belgesel Çeşitli 6.3 1,028

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 275,352
2013 Biyografi Çeşitli 7.5 77,725

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 165,567

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 36,401

İmparator
2012 Savaş Çeşitli 6.5 12,295

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 268,757

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Çeşitli 7.1 39,623
2012 Belgesel Çeşitli 5.9 13,036

Yenilmezler
2012 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,184,514

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 392,912

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Çeşitli 6.2 94,797

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Çeşitli 7.4 428,331

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Çeşitli 7.6 326,856

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.5 252,361

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 148,647

Justin Bieber: Asla Asla Deme
2011 Belgesel Çeşitli 1.6 74,986

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.1 271,650

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Çeşitli 6.0 365,129

Adamım Benim
2009 Komedi Çeşitli 7.0 185,620
2009 Dram Çeşitli 6.7 48,872

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 19,792

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Çeşitli 5.5 155,694

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 351,784

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 167,156
2008 Komedi Çeşitli 3.8 47,757

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 393,275

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Çeşitli 7.1 100,470

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Çeşitli 6.2 45,400

Zafer Patenleri
2007 Komedi Çeşitli 6.3 147,675

Rüya Kızlar
2006 Dram Çeşitli 6.5 64,428

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 306,468

Aşka Sor
2006 Dram Çeşitli 5.8 8,839

Halka 2
2005 Korku Çeşitli 5.4 85,775

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Çeşitli 6.6 182,666

Son Perde
2004 Komedi Çeşitli 5.7 3,995

Terminal
2004 Komedi Çeşitli 7.3 365,967

Zafer Yolu
2003 Dram Sanat Bölümü 7.3 63,207

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Çeşitli 8.1 720,034

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 132,718

Simone
2002 Komedi Çeşitli 6.1 56,413

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Çeşitli 5.3 138,528
2001 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
6.4 16,338

İzleyici
2000 Suç Sanat Bölümü 5.3 24,295

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Çeşitli 5.1 76,109

28 Gün
2000 Komedi Çeşitli 6.0 40,689

Gelecek Cuma
2000 Komedi Çeşitli 6.1 33,822

Seksi Peri
1999 Komedi Çeşitli 5.6 10,054

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 16,046

Çılgın Parti
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.5 42,072

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 41,315
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019