Giriş Kayıt
Ludwig Trepte

Ludwig Trepte (30)


Oyuncu

Ludwig Trepte, 17 Mayıs 1988 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Unsere Mütter, unsere Väter (2013), Deutschland 83 (2015), 4 Blocks (2017), (2018) Deutschland 86 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1988
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.69 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.6 746
2017 29 Dram Oyuncu 5.6 159
2017 Dram Oyuncu 8.2 3,240
2016 28 Dram Oyuncu 5.7 207
2015 27 Dram Oyuncu 6.2 141
2015 Dram Oyuncu 8.2 8,938
2014 Dram Oyuncu 6.6 2,836
2013 25 Belgesel Oyuncu 6.5 91
2013 Dram Oyuncu 8.5 20,853
2012 Suç Oyuncu 6.6 100
2010 22 Belgesel Oyuncu 7.4 589
2009 21 Gerilim Oyuncu 5.8 318
2008 20 Dram Oyuncu 6.3 217
2007 19 Dram Oyuncu 6.1 219
2005 17 Dram Oyuncu 5.6 403
2005 17 Dram Oyuncu 6.2 335

Emil Ve Dedektifler
2001 13 Aile Oyuncu 6.0 874
1999 Suç Oyuncu 6.3 181

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,053
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019