Giriş Kayıt
Richard Trefry

Richard Trefry


Animasyon

Richard Trefry, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 6.0 7,564

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 11,688

Bambi 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 8,005
2005 Animasyon Animasyon 6.3 9,914

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 7,844
2004 Animasyon Animasyon 6.4 6,367

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Animasyon 6.6 30,970

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 13,443

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 16,027
2001 Animasyon Animasyon 5.9 8,682
2000 Animasyon Animasyon 5.6 14,773

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Animasyon 6.4 7,978

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Animasyon 6.5 51,782

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Animasyon 6.1 7,882
1996 Animasyon Animasyon 6.4 28,837
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019