Giriş Kayıt
William Traylor

William Traylor (58)


Oyuncu

William Traylor, 08 Ekim 1930 Kirksville, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

(1985) Acar Hafiye (1985), (1983) İki Beyinli Adam (1983), (1984) The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984), (1981) Postacı Kapıyı İki Kere Çalar (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

William Traylor, 23 Eylül 1989 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1930
Ölüm Tarihi: 23 Eylül 1989
Doğum Yeri: Kirksville, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Traylor | William Hurley Traylor
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,544

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Oyuncu 6.1 17,197

Acar Hafiye
1985 55 Komedi Oyuncu 6.9 41,893
1984 54 Macera Oyuncu 6.4 20,683

İki Beyinli Adam
1983 53 Komedi Oyuncu 6.4 20,846

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 51 Suç Oyuncu 6.6 19,063

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,435

Uzun Sürücüler
1980 50 Western Oyuncu 7.1 8,435

Tebessüm
1975 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,705
1975 Suç Oyuncu 6.8 1,656

Yangın Kulesi
1974 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 34,216
1974 Biyografi Oyuncu 7.7 778
1972 42 Dram Oyuncu 6.5 930
1970 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 6,285

Boston Canavarı
1968 38 Suç Oyuncu 7.1 6,066
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,412
1955 25 Tarihi Oyuncu 6.6 981
1955 Dram Oyuncu 8.3 57
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018