Giriş Kayıt
Raymond Traylor

Raymond Traylor (6)


Oyuncu

Raymond Traylor, 02 Mayıs 1963 Marietta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

"Sunday Night Heat" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1963
Doğum Yeri: Marietta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: The Big Boss Man | Ray Traylor
Takma İsmi: Boss Man
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 532
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 338
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 38
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,808
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 333
1995 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,025
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,270
1992 Spor Oyuncu 8.4 7
1991 Spor Oyuncu 7.1 43
1989 Spor Oyuncu 6.5 22
1985 Aksiyon Oyuncu 7.4 150
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019