Giriş Kayıt
Ann Travolta

Ann Travolta


Oyuncu

Ann Travolta, oyuncu.

Kod Adı Kılıçbalığı (2001) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annie Travolta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 166,367
1992 Komedi Oyuncu 4.1 251
1985 Dram Oyuncu 4.3 3,933

Müthiş İkili
1983 Komedi Oyuncu 4.8 3,506

Şehir Kovboyu
1980 Dram Oyuncu 6.3 11,560

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 Dram Oyuncu 6.8 62,311
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018