Giriş Kayıt
Ann Travolta

Ann Travolta


Oyuncu

Ann Travolta, oyuncu.

Kod Adı Kılıçbalığı (2001) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annie Travolta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Oyuncu 6.5 166,922
1992 Komedi Oyuncu 4.1 253
1985 Dram Oyuncu 4.3 4,016

Müthiş İkili
1983 Komedi Oyuncu 4.8 3,540

Şehir Kovboyu
1980 Dram Oyuncu 6.3 11,637

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 Dram Oyuncu 6.8 62,700
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018