Giriş Kayıt
Alessandro Trapani

Alessandro Trapani


Yönetmen Asistanı

Alessandro Trapani, yönetmen asistanı.

Quo vado? (2016), Parlak Yıldız (2009), (2007) Silk (2007), (2002) Angelonun Öcü (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 8,180
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 141

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 24,025
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 10,490
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 672

Angelonun Öcü
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 8,135
2001 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 51

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Çeşitli 7.4 162,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019