Giriş Kayıt
Jane Tranter

Jane Tranter (59)


Yapımcı, Oyuncu

Jane Tranter, 17 Mart 1963 Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, oyuncu.

Crime and Punishment (2002), Wives and Daughters (1999), David Copperfield (1999), The Way We Live Now (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1963
Doğum Yeri: Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yapımcı 7.1 10,494
2019 Macera Yapımcı 7.8 75,174
2018 Dram Yapımcı 7.9 54,332
2018 Dram Yapımcı 8.8 154,776
2016 Suç Yapımcı 8.5 154,329

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Yapımcı 6.6 3,809
2014 Reality-TV Yapımcı 5.5 50
2013 Belgesel Yapımcı 7.9 2,055
2013 Komedi Yapımcı 5.4 281

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yapımcı 7.9 77,343
2013 Komedi Yapımcı 7.8 3,692
2012 Reality-TV Yapımcı 7.1 639
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 850
2007 Suç Yapımcı 8.0 7,573
2006 Aksiyon Yapımcı 7.7 41,646

Roma
2005 Aksiyon Yapımcı 8.7 173,709
2002 39 Suç Yapımcı 7.3 885
2001 38 Macera Yapımcı 6.6 3,193
2001 Dram Yapımcı 7.6 3,128
2001 Dram Yapımcı 7.0 886
2000 37 Dram Yapımcı 6.9 1,937
2000 37 Komedi Yapımcı 6.4 5,524
2000 37 Dram Yapımcı 5.7 605
1999 36 Dram Yapımcı 7.7 4,692
1999 Dram Yapımcı 8.1 7,090
1999 36 Dram Yapımcı 7.1 992
1999 Dram Yapımcı 8.2 2,442

O Yaz
1998 35 Komedi Yapımcı 6.9 392
1993 30 Suç Çeşitli 6.6 2,100
1986 Dram Çeşitli 6.1 3,164
- Suç Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023