Giriş Kayıt
Si Duy Tran

Si Duy Tran


Görsel Efekt, Animasyon

Si Duy Tran, görsel efekt, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Si Tran
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Animasyon 9.5 2,017

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Görsel Efekt 5.1 13,022

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 627,655

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 355,158
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 28,365

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 84,019
1991 Komedi Animasyon 7.2 35,080

Ay Dansı
1988 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 14,101
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018