Giriş Kayıt
David Trainer

David Trainer


Yönetmen, Yapımcı

David Trainer, yönetmen, yapımcı.

That '70s Show (1998), Boy Meets World (1993), The Ranch (2016), Mike & Molly (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 7.5 39,311
2015 Komedi Yönetmen 5.9 794
2014 Komedi Yönetmen 7.3 8,744
2013 Komedi Yönetmen 5.4 6,884
2012 Komedi Yönetmen 7.1 8,420
2011 Komedi Yönetmen 5.7 12,851
2011 Komedi Yönetmen 5.2 2,572
2011 Komedi Yönetmen 6.6 98,657
2011 Komedi Yönetmen 4.9 510
2010 Komedi Yönetmen 7.0 19,005

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.3 14,859
2010 Komedi Yönetmen 6.5 26,206
2009 Komedi Yönetmen 6.4 6,580

Sonny'nin Yıldızı
2009 Komedi Yönetmen 6.0 12,413
2006 Komedi Yönetmen 7.3 5,105
1998 Komedi Yönetmen 8.1 172,264
1996 Komedi Yönetmen 6.7 39,616
1995 Komedi Yönetmen 6.1 522
1993 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 43,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022