Giriş Kayıt
Fred Toye

Fred Toye (51)


Yönetmen, Görsel Efekt, Yapımcı

Fred Toye, 26 Eylül 1967 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, görsel efekt, yapımcı.

Batı Dünyası (2016), Fringe (2008), Şüpheli Şahıs (2011), Devrim (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1967
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred E.O. Toye | Frederick E. O. Toye | Frederick
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen    

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Yönetmen 8.0 61,497

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen 8.8 340,720
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 56,982
2016 Komedi Yönetmen 8.1 9,149
2016 Dram Yönetmen 8.2 59,818
2014 Dram Yönetmen 7.6 16,058

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 78,122

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yönetmen 8.4 152,441
2011 Aksiyon Yönetmen 7.2 82,201
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 61,240
2010 Suç Yönetmen 7.6 27,471
2009 Suç Yönetmen 8.3 62,614

Ziyaretçiler
2009 Dram Yönetmen 6.8 50,824
2008 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.4 206,193
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 120,503
2007 Dram Yönetmen 7.7 22,762
2006 Dram Yönetmen 7.3 20,361
2005 38 Aksiyon Editör 4.2 41

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yönetmen 6.4 40,603
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 41,163

Taken 1
2002 Dram Editör 7.9 18,260
2002 35 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.1 30
2001 Aksiyon Editör
Yapımcı
Yönetmen
7.6 42,131

15 Dakika
2001 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 46,411
1999 Dram Çeşitli 7.8 2,398
1999 32 Dram Görsel Efekt 7.0 2,325

Tehlikeli Güzellik
1998 31 Biyografi Çeşitli 7.3 14,867

Kuşatma
1998 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 64,599
1998 31 Komedi Görsel Efekt 5.3 30,012

Siyah Giyen Adamlar
1997 30 Komedi Editorial Department 7.3 474,387

Ateş Altında Cesaret
1996 29 Dram Çeşitli 6.6 46,735
1996 29 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,764
1996 29 Komedi Çeşitli 5.7 1,172
1995 28 Belgesel 8.0 3,063
1994 27 Biyografi Editorial Department 7.3 598
1994 27 Komedi Editorial Department 8.8 1,602,387

Addams Ailesi 2
1993 26 Komedi Görsel Efekt 6.7 69,290

Addams Ailesi
1991 24 Komedi Görsel Efekt 6.9 115,134
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,586) Chernobyl (15,590) The Big Bang Theory (6,046) Killing Eve (2,461) Vikings (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,245) The 100 (1,117) The Flash (1,061) Shingeki no kyojin (1,047) The Blacklist (1,030)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019