Giriş Kayıt
Jim Towne

Jim Towne


Editör, Editör, Görsel Efekt, Kameraman

Jim Towne, editör, editör, görsel efekt, kameraman.

Vahiyler (2005), Break Up (1998), The Big Brass Ring (1999), Betrayal (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Towne
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 6.3 3,965
2015 Dram Editör 6.8 5,258
2014 Dram Editör 7.6 6,488
2014 Komedi Editör 7.5 3,877

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Editör 7.2 33,352
2011 Suç Editör 6.9 19,516
2011 Aksiyon Editör 7.1 2,425
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,717
2009 Komedi Editör
Editorial Department
8.5 174,983

Bedel
2007 Suç Editorial Department 5.8 2,092

Reaper 1
2007 Macera Editör 7.8 22,376

Friday Night Lights 1
2006 Dram Editorial Department 8.7 51,122
2005 Dram Editorial Department 7.5 11,243

Vahiyler
2005 Fantastik Editorial Department 6.5 1,430

Efsane
2004 Dram Editorial Department 7.5 43,311

Alex Ve Emma
2003 Komedi Editorial Department 5.6 12,531
2003 Aksiyon Editorial Department 3.9 843
2002 Aksiyon Editorial Department 3.4 1,729

Prozac Toplumu
2001 Dram Editorial Department 6.3 16,289

Katil
2001 Aksiyon Editorial Department 5.4 12,890

Görev
2001 Aksiyon Editorial Department 4.7 7,379
2001 Macera Editorial Department 7.5 109,054
1999 Dram Editorial Department 6.4 451
1999 Dram Editorial Department 5.4 656
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 1,637
1996 Komedi Kameraman 7.3 71,155
1996 Gerilim Editorial Department 5.8 100
1995 Korku Editorial Department 3.9 1,666
1995 Aksiyon Editorial Department 4.7 945
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019