Giriş Kayıt
Beth Toussaint

Beth Toussaint (56)


Oyuncu

Beth Janine Toussaint, 25 Eylül 1962 Pleasant Hill, California, ABD doğumlu oyuncu.

1996 yılının Haziran ayında Jack Coleman ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Gerçek İsmi: Beth Janine Toussaint
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1962
Doğum Yeri: Pleasant Hill, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Beth Toussaint Coleman
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Uçuşu
2005 43 Gizem Oyuncu 6.5 105,769

Cehennemden Kaçış 2
2000 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 6,141

Çığlık 3
2000 38 Korku Oyuncu 5.6 114,821
1994 32 Aksiyon Oyuncu 4.1 309
1988 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,770

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,418

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019