Giriş Kayıt
Andy Tougas

Andy Tougas


Animasyon

Andy Tougas, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Animasyon 7.7 17,750
2008 Animasyon Animasyon 6.6 516
2005 Animasyon Animasyon 4.9 5,494
2004 Animasyon Animasyon 6.4 6,515

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Animasyon 6.5 9,308
1998 Animasyon Animasyon 4.9 11,944

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Animasyon 6.1 7,953
1988 Animasyon Animasyon 6.1 2,582

Afacan Dennis
1986 Animasyon Animasyon 6.3 4,332
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019