Giriş Kayıt
Kôji Totani

Kôji Totani (57)


Oyuncu

Kôji Totani, 12 Temmuz 1948 Nagoya, Japonya doğumlu oyuncu.

Metal Gear Solid (1998) yapımıyla biliniyor.

Kôji Totani, 06 Şubat 2006 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1948
Ölüm Tarihi: 06 Şubat 2006
Doğum Yeri: Nagoya, Japonya
Diğer Bir İsmi: Kouji Totani
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu    

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.6 55,022
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 21,345
1994 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 945
1994 46 Animasyon Oyuncu 7.1 177
1993 45 Animasyon Oyuncu 7.3 4,127
1993 45 Animasyon Oyuncu 6.6 352
1992 44 Animasyon Oyuncu 7.2 330
1991 43 Animasyon Oyuncu 6.8 4,507
1991 43 Animasyon Oyuncu 7.5 647
1989 41 Animasyon Oyuncu 6.9 61
1989 41 Animasyon Oyuncu 6.4 2,710
1989 41 Animasyon Oyuncu 7.0 5,484
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 58,440
1989 41 Animasyon Oyuncu 6.9 561
1989 Animasyon Oyuncu 8.6 7,898
1989 41 Animasyon Oyuncu 7.6 719
1988 40 Animasyon Oyuncu 7.4 879
1988 40 Animasyon Oyuncu 6.4 2,155

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.1 1,611
1988 Animasyon Oyuncu 7.1 850
1987 39 Animasyon Oyuncu 7.4 4,423
1987 Animasyon Oyuncu 7.2 572
1987 39 Animasyon Oyuncu 6.8 5,280
1986 38 Aile Oyuncu 7.0 1,863
1986 38 Animasyon Oyuncu 7.3 860
1986 Animasyon Oyuncu 8.5 41,006
1986 38 Animasyon Oyuncu 6.9 107
1985 Animasyon Oyuncu 7.3 131
1985 Animasyon Oyuncu 8.3 859
1984 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,226

Yalınayak Gen
1983 35 Animasyon Oyuncu 8.1 6,465
1983 Animasyon Oyuncu 7.8 135
1981 33 Animasyon Oyuncu 7.5 715
1981 33 Animasyon Oyuncu 7.5 959
1980 32 Animasyon Oyuncu 6.6 233
1980 Animasyon Oyuncu 8.1 1,563
1979 31 Animasyon Oyuncu 7.5 1,667
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019