Giriş Kayıt
Jenni Tosi

Jenni Tosi


Yapımcı

Jenni Tosi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jeni Tosi | Jennifer Tosi | Jenny Tosi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşlerin Terzisi
2015 Dram 7.1 45,412

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon 5.9 17,789
2014 Aile 6.2 3,546
2013 Komedi 8.4 11,324
2010 Dram 6.4 484
2010 Dram 6.5 929
2008 Dram 6.6 135
2006 Suç Yapımcı 4.8 2,048
2002 Dram Yapımcı 7.3 136
1993 Gerilim Çeşitli 5.3 340
1990 Dram Çeşitli 6.2 48
1988 Gizem Çeşitli 6.4 109
1985 Aksiyon Çeşitli 7.1 2,333
1985 Macera Çeşitli 5.5 992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019