Giriş Kayıt
Jean Toscan

Jean Toscan


Oyuncu

Jean Toscan, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Toscane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 7.1 1,717

Ömer Beni Öldürdü
2011 Suç Oyuncu 6.7 1,241

Kaçış Kralı
2009 Macera Oyuncu 6.2 578
1996 Oyuncu 6.2 6
1985 Macera Oyuncu 6.4 832

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,008
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018