Giriş Kayıt
Guifre Tort Ortiz

Guifre Tort Ortiz


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Guifre Tort Ortiz, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ziyaretçi
2011 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 9,910

Sahtekar (III)
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,491

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 93,863
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 131

Kirli Dans 2
2004 Romantik Sanat Bölümü 6.0 24,966
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019