Giriş Kayıt
Jose Torres

Jose Torres


Sesler, Oyuncu

Jose Torres, sesler, oyuncu.

America's Next Top Model (2003), Project Runway (2004), Mob Wives (2011), Poster Boy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: José Torres
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Game-Show Sesler 6.7 338
2012 Game-Show Sesler 7.0 1,344
2011 Reality-TV Sesler 5.1 1,344

Bir Modelin Hayatı
2007 Reality-TV Sesler 8.0 87

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Sesler 6.2 2,556
2006 Dram Sesler 6.3 140

Tatlı Para
2006 Komedi Sesler 5.3 2,745

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Sesler 5.5 8,774
2005 Komedi Sesler 4.7 86
2005 Suç Sesler 4.7 606
2005 Komedi Sesler 5.7 1,364
2005 Dram Sesler 5.8 260
2004 Game-Show Sesler 7.4 9,422
2004 Dram Sesler 6.2 1,257
2003 Game-Show Sesler 5.6 16,660
2002 Korku Sesler 2.9 1,169

Kahramanlar
2002 Dram Sesler 6.5 1,175
2002 Dram Sesler 6.0 2,965
2002 Gerilim Sesler 6.1 100
2001 Dram Oyuncu 7.7 10
2001 Korku Sesler 5.0 3,550

Kadın İsterse
2000 Komedi Sesler 4.4 3,807
2000 Komedi Oyuncu 8.0 42
1999 Dram Oyuncu 7.4 18

Çıkış Yok
1996 Suç Sesler 6.1 29
1996 Komedi Sesler 6.7 1,616
1995 Komedi Sesler 7.1 405
1953 Komedi Oyuncu 6.0 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019