Giriş Kayıt
Gordon Tootoosis

Gordon Tootoosis (69)


Oyuncu

Gordon Tootoosis, 25 Ekim 1941 Poundmaker Reserve, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu.

That Beautiful Somewhere (2006), Alaska (1996), Kıyamet Kehaneti (2011), (1995) Pocahontas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gordon Tootoosis, 05 Temmuz 2011 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1941
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 2011
Doğum Yeri: Poundmaker Reserve, Saskatchewan, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu
5.5 3,680

Kıyamet Kehaneti
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 1,325
2011 Dram Oyuncu
7.6 141

Kalbimi Oraya Gömün
2007 66 Dram Oyuncu 7.2 5,375
2006 Animasyon Oyuncu 5.3 323

Çılgın Dostlar
2006 65 Animasyon Oyuncu 6.1 75,879
2006 65 Dram Oyuncu 5.5 548
2006 65 Dram Oyuncu 7.1 111
2004 63 Suç Oyuncu 6.0 449
2003 62 Dram Oyuncu 7.8 1,317
2001 Macera Oyuncu 7.5 106,480

Soygun
2000 59 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,448
1999 58 Aksiyon Oyuncu 3.4 317
1998 57 Komedi Oyuncu 6.6 124
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 62

İhanet
1997 56 Macera Oyuncu 6.9 62,179
1996 55 Macera Oyuncu 5.7 4,729

Yalnız Kovboy
1996 55 Dram Oyuncu 7.5 25,588

Çakal Yazı
1996 55 Aksiyon Oyuncu 5.7 154
1995 54 Animasyon Oyuncu 6.7 145,372
1995 Tarihi Oyuncu 8.5 432

İhtiras Rüzgarları
1994 53 Dram Oyuncu 7.5 128,832
1993 52 Macera Oyuncu 5.8 314
1992 51 Komedi Oyuncu 6.7 1,248

Siyah Kaftan
1991 50 Macera Oyuncu 7.1 5,850
1987 Aksiyon Oyuncu 5.5 732

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,767
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018