Giriş Kayıt
Sheridan Tongue

Sheridan Tongue


Müzisyen

Sheridan Tongue, müzisyen.

Spooks (2002), Stephen Hawking ile Evrenin Sırları (2010), Silent Witness (1996), Wonders of the Solar System (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Müzik 8.8 59
2015 Kısa Metraj Müzik 8.4 17

Stephen Hawking ile Büyük Tasarım
2012 Belgesel Müzik 8.5 1,114

Merak
2011 Belgesel Müzik 7.9 620

Evrenin Harikaları
2011 Belgesel Müzik 8.9 3,453
2010 Suç Müzik 7.6 4,113

Stephen Hawking ile Evrenin Sırları
2010 Belgesel Müzik 8.6 4,619
2010 Belgesel Müzik 8.8 3,891
2007 Tarihi Müzik 8.6 174
2002 Dram Müzik 8.3 13,075
1996 Suç Müzik 7.8 4,397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019