Giriş Kayıt
Philip Tonge

Philip Tonge (61)


Oyuncu

Philip Asheton Tonge, 26 Nisan 1897 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Invisible Invaders (1959), Hans Christian Andersen (1952), Kedinin izinde (1954), Macabre (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Philip Tonge, 28 Ocak 1959 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Philip Asheton Tonge
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1897
Ölüm Tarihi: 28 Ocak 1959
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Phillip Tonge
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Macera Oyuncu 5.3 58
1959 Macera Oyuncu 5.0 106
1959 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 1,316
1959 Komedi Oyuncu 8.3 180
1959 Komedi Oyuncu 7.7 81
1958 61 Korku Oyuncu 5.8 881
1958 Macera Oyuncu 7.9 75
1958 Dram Oyuncu 8.5 115

Beklenmeyen Şahit
1957 60 Suç Oyuncu 8.4 88,918

Aşk Ortakları
1957 60 Komedi Oyuncu 6.7 2,248

Çapkın Ortaklar
1956 59 Komedi Oyuncu 6.3 1,251
1956 Komedi Oyuncu 8.3 242
1955 58 Dram Oyuncu 5.3 519
1955 Dram Oyuncu 8.0 69

İntikam Geçidi
1954 57 Dram Oyuncu 6.4 1,895

Gümüs kupa
1954 57 Dram Oyuncu 4.6 1,236

Kedinin izinde
1954 57 Dram Oyuncu 6.5 1,607
1953 56 Müzikal Oyuncu 6.4 508

Canavarlar sarayı
1953 56 Korku Oyuncu 7.1 14,183
1953 Komedi Oyuncu 5.6 225
1952 55 Biyografi Oyuncu 6.9 3,056

Son Yaprak
1952 55 Dram Oyuncu 7.3 1,866
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
1947 50 Dram Oyuncu 6.0 138

34. Caddedeki Mucize
1947 50 Komedi Oyuncu 7.9 36,623
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019