Giriş Kayıt
Craig Tomlinson

Craig Tomlinson


Sesler

Craig Tomlinson, sesler.

(1994) Cennet Yaratıkları (1994), (2015) Özgürlüğün Sesi Bilal (2015), (2012) West of Memphis (2012), (2017) Zhan lang II (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 6.2 5,323

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Sesler 8.3 16,738

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sesler 7.4 431,488

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sesler 7.8 558,580

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sesler 7.9 712,797
2012 Belgesel Sesler 7.9 9,132

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sesler 7.3 200,151

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sesler 6.7 143,693

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sesler 7.9 597,611
2005 Aksiyon Sesler 7.2 361,835

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Sesler 8.9 1,463,416

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Sesler 8.7 1,323,263

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Sesler 8.8 1,480,580

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Sesler 7.1 76,008
1995 Dram Sesler 5.5 30

Cennet Yaratıkları
1994 Biyografi Sesler 7.4 55,528
1993 Komedi Sesler 6.8 350
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019