Giriş Kayıt
Amy Tolsky

Amy Tolsky


Oyuncu

Amy Tolsky, oyuncu.

Crowded (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lütfen Beklemede Kal
2017 Komedi Oyuncu 6.7 7,266
2016 Komedi Oyuncu 7.3 1,278
2016 Komedi Oyuncu 4.8 72
2016 Komedi Oyuncu 5.7 577
2014 Komedi Oyuncu 6.5 1,093
2011 Komedi Oyuncu 6.7 83,356
2006 Dram Oyuncu 6.7 918
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019